Gymkhana

Hejsan,.

Nästa torsdag så är det gymkhana som gäller, eftersom det är sista gången på terminen. Emma och jag har fått uppgiften att göra gymkhanan. Men vi har inte så många förslag på lekar. Vi har några men långt ifrån tillräckligt..
Så om ni har några förslag på lekar så kommentera !!
Det skulle vara jätte snällt om ni gjorde det. Och alla kommer ha varsin ponny så ni inte tipsar om lekar där man har en ponny i varje lag.
- Matilda

Kommentarer
Postat av: Alba

Rida slalom i trav eller galopp(man får välja själv, men missar/välter man en kona får man stå still i fem sekunder), fram till en person som man får ett kex av. Man ska äta upp kexet, och sedan vissla. När man klarat det ska man trava eller galoppera tillbaka till sitt lag och hoppa ett hinder på vägen.

Hoppas du fattar ;)

2012-06-16 @ 15:50:54
URL: http://aboutalba.blogg.see
Postat av: hannah

1. det står ett hinder mitt på ''banan'' och man kommer i valfri gångart och hoppar hindret, i slutet av ''banan'' rundar man en kon (eller nåt) och hoppar hindret på tillbakavägen också. 2. man kan rida damsadel. att alla sitter i damsadel och tar valfri gångart fram och tillbaka. glider man av så får man hoppa upp igen och fortsätta. 3. den där ''ta upp ett äpple från vattenhinken-grenen'' och efter det ta upp en sockerbit från mjölet. jaa, ni kan den kanske?

det var typ de ROLIGA jag kan :)

2012-06-17 @ 08:03:55
URL: http://sobbe.blogg.se/
Postat av: Edith

Jaa! Som hannah skrev, rid i damsadel och så :)

2012-06-17 @ 19:49:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0