Idag

Hejsan svejsan !
 
Idag har det varit fullt upp. Började dagen vi halv nio. Då åkte jag till stallet(TFRK) och red ut med några kompisar. Vi hade med oss fika och bara myste vid ett underbart ställe. Trilla var underbar och mysig som vanligt. Efter det så åkte jag iväg till Quinnie med Emma och red en kort kort tur. Men det var roligt det med.
 
-Matilda
 

Trilla

Hejsan, alla trogna läsare som fortfarande kollar in här!, trots dåligt med inlägg från mig och Emma...
 
Jag har haft Trilla i fyra dagar nu. Så tänkte jag kunde berätta lite om vad vi har gjort dessa fyra dagar. Så att ni blir lite uppdaterade!
 
Måndag: Red vi en privatlektion för Weronika där vi övade mycket med att få en bra känsla i galoppen, vilket jag tyckte vi fick till stundvis. Men vi är långt ifrån perfekta, men det gäller bara att öva och öva!!!
 
Tisdag: Jag, Emma och Ellie red ut i skogen och bara myste. Vilket var väldigt roligt!
 
Onsdag: Igår red jag lektion med några stycken. Då också för Weronika. Denna lektionen tränade vi väldigt mycket på att ha kontroll i varenda steg och känslan. Jag var helt slut och det var Trilla med. Men det gick super så kände verkligen att allt slit var värt varenda öre.
 
Torsdag: Idag har Trilla fått vila och bara njuta i hagen. Tyckte hon hade ansträngt sig tillräckligt igår. Så hon var värd en vilodag. Jag skulle också iväg och göra lite annat så att vila idag passade perfekt.
 
Har många dagar kvar att rida henne, sen så ska hon vila i fyra veckor. Sen kommer jag hyra henne igen vecka 32 och 32.
 
Måste bara säga det!!!
 
TRILLA ÄR BÄST !!!
 
-Matilda
 
 
 
 
 

Snygga saker från HV polo!

                     

Snygga saker från HV polo!

                     

HV Polo

 
 
Kolla vilka dö snygga ridbyxor från HV-POLO !!!
 
- Matilda
 
 

Nu kommer e

 
 
 
 
Hejsan,
 
Jag har inte bloggat på jätte länge. Anledningen är att jag inte har haft tid. Sommarjobbar på dagarna och stallet på kvällarna, så när dagen är slut är jag trött och vill bara gå och sova...
 
Men tänkte att jag kan uppdatera er lite om vad som händer i mittt liv just nu!
 
Har ridit Quinnie det mesta men nu ska hon få vila i två veckor framåt. Så hon också får lite sommarlov. Men under dom två veckorna ska jag äntligen hyra Trilla!!Har längtat så jag nästan tuppar av, haha.
Så det ska blir riktigt roligt att äntligen få hyra henne. Emma ska ju också hyra med mig, fast hon hyr en häst som heter Pontus.
 
- Matilda

In the stable

- Matilda


Kontakta eller se mer om mig

Glöm inte att jag och Emma har en mejl som ni kan mejla till om ni undrar något. Vem vet om ni skickar in en fin/rolig bild, så kanske den syns här sen ! Mejla bara till [email protected]

Jag (Matilda) har även instagram om ni vill följa mig där. MatildaWadenbo heter jag !

- Matilda


Gymkhana

Hejsan,.

Nästa torsdag så är det gymkhana som gäller, eftersom det är sista gången på terminen. Emma och jag har fått uppgiften att göra gymkhanan. Men vi har inte så många förslag på lekar. Vi har några men långt ifrån tillräckligt..
Så om ni har några förslag på lekar så kommentera !!
Det skulle vara jätte snällt om ni gjorde det. Och alla kommer ha varsin ponny så ni inte tipsar om lekar där man har en ponny i varje lag.
- Matilda

Vackraste ponnyn i världen

Älskade Trilla

- Matilda

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3173898/images/2012/pic_206784447.jpg" class="image">


Love

- Matilda


Köpte detta på HÖÖKS

                            


                            

- Matilda

Undra ?

Undra vilken tränshängare som är Matildas???

- Matilda


Love

-Matilda



Hööks

Tjena

Eftermiddagen idag spenderades med Emma på hööks !!! Var 20% på allt så fick med mig några saker hem.

Blev ett par nya tyglar, pälsglans, ridbyxor och en ny hjälm !

- Matilda


Tidigt

Godmorgon

Om en liiiten stund ska jag försöka ta mig upp ur sängen så jag hinner göra ordning mig innan jag ska till stallet. Ska ju på en första hjälpen kurs som jag skrev igår. Ellie och Becca kommer vara där också så man känner sig inte helt ensam, haha.

- Matilda


Trilla


Första Hjälpen

Hejsan
Idag blev det en lite barbacka tur ut i skogen men Anna och Kanor. Sen putsa jag utrustningen ordentligt så den blev ren och fin! Hann också pussa lite på Quinnie.
Imorgon ska jag faktiskt till TFRK och gå en första hjälpen kurs mellan 10 och 16. Så det blir att gå upp hyfsat tidigt imorgon.
- Matilda

Today

Going to the stable !

- Matilda


Quinnie

Hejsan,
Har inte bloggat något denna veckan typ, och jag har fortfarande inget att blogga om... Så jag bjuder på en söt liten bild på Quinnie !
- Matilda


Love


Dålig blogg dag

Hej

Idag har varit en sån där dålig blogg dag... Har inte haft något att skriva om alls. Men tänkte ändå slänga in ett inlägg och visa att jag lever !

Har inte varit i stallet idag men imorgon blir det att åka ut med Emma.

Det var allt jag hade och berätta, haha!

Godnatt

- Matilda



Trött tjej

Godmorgon

Har fortfarande inte stigit upp ur sängen och Emma kommer och hämtar mig om 20min. Då bär det av till stallet. Hinner inte skriva mer nu om jag ska bli klar innan hon kommer.

- Matilda


Trilla

Fick en liten fråga av en okänd person som frågade;


Om du skulle få en egen häst, skulle du köpa trilla då?


- Jag skulle ärligt inte kunna välja en annan häst eller ponny när Trilla finns. Det skulle kännas som jag både svek henne och min dröm. Så svaret blir att om jag skulle köpa en ponny så kommer det troligtvist bli Trilla. Jag vet att jag är lite för lång för henne och att jag snart börjar gå över gränsen i ålder till att tävla ponny. Men Trilla är mer en bara en favorit ponny för mig, hon betyder verkligen otroligt mycket för mig och jag älskar verkligen henne!!! Och mitt mål med henne isåfall kommer bli att ha kul inte att tävla på hög nivå och massa annat. Utan att bara ha kul så länge det går !!!


-Matilda








Lite om vad jag gjort idag.

Hejsan

Kom hem från stallet för en liten stund sedan. Blev lite drama när en liten tjej ramla av, men som tur gick allt bra! Så var mest med på lektionerna och hjälpte till men fick också smörja in lite hästar som hade eksem och satte på dom deras täcken. Sen hann jag också gosa lite med Trilla och smörja hennes utrustning
.
Så har hunnit med att göra lite saker idag. Men tyvärr hinner jag inte rida eftersom jag ska passa min lillebror idag. Så hinner inte åka ut till Quinnie... Men det får bli imorgon istället !!!

- Matilda




Bara 3 veckor och 2 dagar kvar !!!

Godmorgon på er !
Om en liten liten stund ska jag åka iväg till stallet och hjälpa till på lite nybörjar lektionerna. Hjälper nämligen till som stallvärdinna några gånger per termin. Och efter varje termin får vi en ridlektion. Så det är super !!!
Kan ju passa på att pussa lite på Trilla när jag är där också !
Det är ju faktiskt bara 3 veckor och 2 dagar kvar tills jag ska hyra henne !!!

- Matilda



Lady

Bilder från när jag hoppade på Lady !
- Matilda

Trilla i Sommar

Hejsan

Som ni säkert redan vet är Trilla verkligen min favorit ponny. Mer en bara en favorit hon är bäst i hela världen!!! Det är ju inte min ponny på något sätt men den står som ridskoleponny på TFRK. Men jag säger ofta till alla att "Trilla är min" och "Trilla är bäst"!!

Varje år på TFRK brukar dom hyra ut hästarna 4 veckor varje sommar, så för flera veckor sedan önskade jag att hyra Trilla såklart alla fyra veckor. Och eftersom jag inte ville ha någon annan häst så har jag varit hur jäkla nervös som helst !!! Men igår så stod det på lappen i stallet att jag skulle ha Trilla alla fyra veckorna!! Om ni bara visste hur glad jag blev det är verkligen det jag längtar till hela året!! Så nu kommer sommaren bli mer en lyckad det vet jag!!!


JAG SKA HYRA TRILLA ! JAG SKA HYRA TRILLA! JAG SKA HYRA TRILLA! JAG SKA HYRA TRILLA!


Så detta blir tredje året i rad som jag hyr Trilla. Första gången hyrde jag bara en vecka. Sen förra året bara två och nu fyra.

- Matilda



Lite bilder från i somras :


RSS 2.0